2012. jan. 3.

B.Ú.É.K

Bízzál, ez
Ú
Éved is reményteljes lehet
Krisztusban!

Ezzel a néhány sorral szeretnénk minden kedves olvasónknak örömteli, áldott új évet kívánni! Örömteli, reményekkel teljes? Ma, amikor minden bizonytalan és a teljes reménytelenség felé halad? Igen, valósággá lehet, ha életünket nem az állami törvények, természeti körülmények határozzák meg, hanem egy új rend, új törvény, az Isten Igéje.
Régen jelentkeztem. Az elmúlt hetek utazással, látogatással, ünnepléssel (és természetesen finom falatok társaságában) teltek. Végre kimozdultunk. Utaztunk. A lánykánk hetek óta egyet ismétel: "si-hu-hu mamához". Vonatra ültünk, és kilendülve a hétköznapok taposómalmából, a kedves családtagok társaságában ültük meg az ünnepeket.
Annyi ajándékot kaptunk, hogy felsorolni sem tudom. Például: nadrágok, pólók, pulóverek, melyekre már nagy szükség volt, egy szép szoknya, melyre már régóta vágytam, szép rajzok, melyek megmelegítették a szívünket, könyvek, melyeket lehet naponként nézegetni, és beszélgetni róla, finom ebédek, melyeket nem nekem kellett megfőznöm :),  találkozások, melyek már nagyon hiányoztak, játékok, melyeket lehet nyomkodni, tologatni, pakolászni, ringatni, ...
Az évet úgy zárhattuk, hogy semmiben sem szenvedtünk hiányt, sőt, több volt, mint amire szükségünk lett volna. "... reménykedjetek Istenben, aki megélhetésünkre mindent bőségesen megad nekünk!" (1. Timóteushoz írt levél 6, 17.)
Ezért van tele reménységgel a szívem. Az az Isten, aki idáig megsegített, 2012-ben sem hagy el bennünket. Isten ez évben is ígéri: "Nem maradok el tőled, sem el nem hagylak téged." (Zsidókhoz írt levél 13,5.)
Míg írtam ezeket a sorokat, kedves fiúnk, újra és újra megölelt. Mára ez egy újabb meglepetés a számomra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése