2012. jan. 23.

Nesze-szer

Az elmúlt alkalommal egy neszeszer megvarrásával ismerkedtünk. De mielőtt elkezdtük volna a szabásmintát feltérképezni, a varrógépet próbáltuk körüljárni, megismerni. Bizony, sokszor nem azért makacsolja meg magát a masina, mert nem vagyunk neki szimpatikusak, hanem a szakszerűtlen gépkezelés ellen tiltakozik. Fontos, hogy ne csak a pedál eszeveszett taposásában szerezzünk mesteri oklevelet, hanem az orsózás, tűcsere, és egyéb területeken is. Ahogy ígértem, nem maradnak el a kérdések. Ezeket egy külön bejegyzésben találhatjátok meg.
A leírását azok számára is elérhetővé tesszük, akik nem tudtak eljönni.  Elnézést kérek a képen látható elcsúszásokért, de a többszöri exportálás nem kedves a formázásnak:)

A neszeszer másodlagos funkcióval is bír. Mindazok, akik zsebeket és bújtatókat is varrtak bele, azok a varráshoz szükséges apróságaikat is elrejthetik benne.
Álljon itt néhány kép bizonyítékul. Sajnos, nem sikerült minden alkotást szépen megörökíteni. Ezt most egyszerűbb a fényképezőgépre fogni:)




Ötletadásként még 2 kép: egy virágos és egy fenyőfás tűpárna, melyet néhány szorgoskodó hozott be megmutatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése